suikervrije recepten

Suikervrije recepten

Lactosevrije recepten

Glutenvrije recepten

“Mensen zeggen dat ik beter op mijn voeding moet letten, dus neem ik het overal mee naar toe.”

Partner webshop

Voor gezonde, glutenvrije, suikervrije en lactosevrije producten.

logo muskie slogan

Lactosevrije recepten

Lactosevrij eten en toch ‘cheese’ kunnen zeggen wanneer iemand een foto van je maakt? Mijn lactosevrije recepten (zonder cheese) zorgen gegarandeerd voor een brede glimlach op je gezicht. De lactosevrije ontbijtjes, lunches, diners, desserts en tussendoortjes zijn lekker om zelf op te eten, maar ook om te delen met je familie en vrienden. De recepten zijn gezond, gemakkelijk te bereiden en bevatten ze veelal geen gluten en suiker. Dus.. waar wacht je nog op? Kies jou favoriete recept!

Glutenvrije recepten

Wil jij glutenvrij eten of koken zonder veel gedoe? Zonder eeuwig etiketten lezen? Zonder eindeloos op zoek te zijn naar recepten? Mét variatie? Dat kan makkelijk met de glutenvrije recepten van Jolijn Berghuis. De glutenvrije ontbijtjes, lunches, diners, desserts en tussendoortjes zijn lekker om zelf op te eten, maar ook om te delen met je familie en vrienden. De recepten zijn gezond, gemakkelijk te bereiden en bevatten ze veelal geen lactose en suiker. Dus.. waar wacht je nog op? Kies jou favoriete recept!

Recepten voedselintolerantie

‘’Soms zou je willen dat je minder hield van chocolade en meer van salade. Dat je liever water dronk dan wijn. Dat je liever fruit at dan in saus drijvende friet. Maar ja, zo simpel is het leven niet.’’ – of toch wel? Met mijn gluten-, lactose- en suikervrije recepten wil ik het leven met een voedselintolerantie makkelijker voor je maken. Dus.. heb je een voedselintolerantie? Denk je dat je een voedselintolerantie hebt? Of voel je je er beter bij om bepaald voedsel te vermijden? Bekijk de recepten dan snel en probeer ze uit.

Suikervrije recepten

‘Eat less sugar, you’re sweet enough’. Ook voor de zoetekauwen onder ons ben ik de keuken in gedoken en het resultaat mag er wezen! Suiker is overal en het is een verslavend goedje. Met mijn suikervrije recepten help ik je af te kicken. De suikervrije ontbijtjes, lunches, diners, desserts en tussendoortjes zijn lekker om zelf op te eten, maar ook om te delen met je familie en vrienden. De recepten zijn gezond, gemakkelijk te bereiden en bevatten veelal geen lactose en gluten. Dus.. waar wacht je nog op? Kies jou favoriete recept!